16. sep. 2014

Lørdags date

I lørdags havde jeg den fornøjelse, at skulle ud at spise med en veninde og derefter til intim koncert med Mads Langer.

Sko fra Paul Green og bukser fra Ganni, begge købt hos Sirup // Ganni t-shirt // Marc by Marc Jacobs taske

Gentleman bukserne fra Ganni er fantastiske. De er vildt bløde og behagelige, helt enkle, sidder godt og elegante. Win win:-) Ganni t-shirten har blonde raglan ærmer, og derfor lidt pænere end en "almindelig" t-shirt. Skoen er et af de bedste køb i længere tid. De har plateau og virker derfor ikke så høje, og så sidder de vildt godt. Havde dem på i 12 timer i lørdags, og ingen ømme fødder!! Øreringen er fra Stine A jewlery. I det ene øre har eg en lang og i det andet denne.

Vi spiste for første gnag på Restaurant RUSK. Det var virkelig lækkert og god betjening. Til dem i eller omkring Aalborg,  er det bestemt et besøg værd!


Derefter koncert med denne herre på Aalborg teater. For et år siden var min mand og jeg også til intim koncert, som var helt fantastisk. Men omgivelserne på Aalborg teater gjorde det bare til noget helt særligt. 
Han er simpelthen så dygtig, og jeg synes han er meget bedre live end på plader. Han er ydmyg, sjov og charmerende, og det er altså ikke tit man sidder og griner højt til en koncert. Men det gør man her, og endda rigtig mange gange. Har I på noget tidspunkt mulighed for at opleve en af Mads Langers intim koncerter, så gør Jer selv den tjeneste at tage imod tilbuddet:-)


Ingen kommentarer:

Send en kommentar